Örebro läns talangsatsning

I höstas blev jag en av de i Örebro som fick vara med i talangsatsningen de skulle ha i distriktet. Det har varit väldigt lärorikt och kul, mycket roligare än jag trodde från början. 

Det har varit både avsuttna träffar där vi haft olika föreläsningar, clinics och fysträning och så har det varit uppsugna träningar. Vi som ridit dressyr har tränat för Pia Fälth, de träningarna har varit väldigt bra och givande. Eftersom hon sett oss så pass sällan har hon sett detaljer som man inte tänker på när man bara rider hemma tex. Hon kan också se allt bra man gör, och lägger inte så stor vikt vid det som är dåligt. Hon uppmärksammar det vi gjort bra och då sträcker man på sig lite extra och rider med mer självförtroende! 💃🏼 
För mig har det passat väldigt bra då hon och Helene tänker på väldigt liknande sätt men ändå kompletterar varandra jättebra😃 

Vi har även fått hoppträna, trots att vi enbart rider dressyr annars😉 då har vi fått hoppa för Stina Lilje. Tyvärr kunde jag bara vara med en gång, men den träningen tyckte jag gick bra. Dock hade vi knappt hoppat innan så jag var rätt ringrostig och Farina var övertaggad😆 Men det gick bra ändå. 

Ikväll var vi ute och käkade allihop som ett avslut på det här projektet. Vi har haft väldigt kul och lärt känna alla väldigt bra, vilket var en av anledningarna till att jag sökte. Jag rider för en liten klubb, rider inte så mycket lag och tävlar knappt i distriktet längre. Jag känner ju knappt några och lär aldrig känna några heller! Men nu har jag gjort det och det är roligt. 

Här är lite bilder från projektet! 

Kommentera här: