Solig söndag

Idag har jag njutit av det fina vädret hemma! Har bara haft en häst att rida idag. Farina fick självklart en dag i hagen efter gårdagens tävling och Sugar har tyvärr tappat en sko. Krut skulle träna för Helene men innan dess hade jag hur mycket tid som helst att fixa hemma. Jag mockade och gjorde klart stallet efter frukosten och därefter packade jag upp allt från gårdagen. Städade transporten och la tillbaka alla grejer i sadelkammaren på rätt plats. Skönt att ha det gjort! 


Träningen med Krut gick jättebra! Han blir bättre för varje vecka, och det är superkul. För varje vecka så gillar jag honom ännu mer. Vi fortsatte jobba med styrkan både i traven och galoppen. I traven är det viktigt att jag inte rider på för fort. Han blir väldigt fin och har en bra trav i grunden, men det blir inte så bra i längden eftersom han inte bygger så mycket styrka då.  Vi vill ju ha mer kadens och schwung om ett tag😉 Jag får rida i ett tempo där han orkar bära sig bra och gör massa halvhalter i den traven.
I galoppen jobbade vi på som sist. Det var stor skillnad på framförallt vänstergaloppen.  Idag kunde jag reglera och påverka den på ett annat sätt än sist. Det är roligt att det hänt så mycket på bara en vecka😀 
Jag är supernöjd med träningen😎 

Kommentera här: