Vårkänslor

Efter att ha bott på samma ställe i hela mitt liv har jag äntligen hittat en perfekt framskrittningsrunda! Det är en gammal travslinga som växt igen, men det går att både trava och galoppera om man vill. Hur bra som helst! 
 
Efter att vi skrittat nya favoritvägen jobbade jag henne en stund på banan. Dock är den väldigt hård just nu (vi väntar på några lass sand) så därför skrittjobbade jag henne bara. Fokus låg på att få henne mjuk och avspänd. Jobbade mycket diagonalslutor med olika tvärning på, det blir Farina smidig som en katt av. Då får hon böja till hela kroppe och när man blir van med att göra riktigt tvära slutor blir de på tävling no big deal sen! Tipp topp! 
Jag gjorde även mycket bakdelsvändningar. Hon har tidigare fastnat i typ tredje steget i högervändningen och vänster har varit jättebra. Igår var det helt tvärt om, då var den till höger klockren men den till vänster så fastnade hon. Men eftersom vi jobbat så himla mycket skrittpiruetter/bakdelsvändningar gjorde jag likadant som jag fått göra till höger fast i vänstervändningen istället. Efter ett tag blev både lika bra igen. 
Efter ridpasset på Farina släppte jag ut henne och Tommen i en annan hage med mer gräs i. Det var mycket uppskattat vill jag lova 😉  Krut och Sugar behöver avmaskas först, så de får vänta några dagar till tills Sugar inte äter massa andra mediciner längre. Men för att småpojkarna (😆 😅) inte skulle bli avundsjuka så fick Krut gå på gamla ridbanan och äta gräs och Sugar fick äta utanför stallet men honom höll jag i. När de hade ätit en stund fick alla hästarna komma in och sen masserade jag Krut. Han älskar att få massage, han börjar gäspa och slicka sig om munnen direkt och sen somnar han. Livsnjutare nr 1 😘  
 
 
Nu sitter jag i skolan och väntar på att min enda lektion idag ska börja. Började 12.50 idag egentligen, men då det var några som inte hade gjort muntliga delen i eng nationella fick vi andra ledigt. Men jag hann till trappan i morse och det var skönt! 💪  Ikväll ska både Farina och Krut ridas. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: