Glada dagar!

Lyckan är total just nu! Dels så fick vi ensilage i helgen till hästarna! Det finns nog inget som luktar så gott som ensilage. Hästarna är också jätteglada och äter hellre ensilaget än höet som vi har och växlar med nu några dagar. Sen är det kladdkakans dag idag! Kladdkaka är nog topp 3 favoritfika hos mig! Tips är att ha i lite havssalt/flingsalt istället för vanligt salt. Saltet bryter av det söta väldigt bra och det blir så gott när man käkar kladdkaka och får en liten saltflinga med! 
 
Igår red jag Sugar och han var jättefin! Han har så himla lätt för sig och vill alltid göra rätt. Han ger en väldigt bra känsla och har ett härligt sug ända från bakbenen och fram till bettet. 
Farina och Krut vilade. Idag ska jag rida Farina och imorgon ska hon träna! Ska känna på Kruts sko om det kanske kan gå att skritta honom en sväng. Planen är han ska jobba på ett litet tag till bara och sen ska han få vila ordentligt från träning och ridbaneridning i några veckor, så därför vill jag gärna hålla ihop allt nu när han varit så fin fram tills han ska få vila på riktigt. Dock är han inte en sån som blir stel och tråkig efter några dagars vila så det gör nog inte så mycket om han får lufsa i hagen fram tills torsdag när Sofia kommer och skor. 
 
 
 

Kommentera här: