sugar sugar sugar....

Haha, det här med hästar är inget för den som inte kan planera och tänka om inte😉  som jag skrev var vår plan att träna med Sugar imorgon och på så sätt låta Krut ta det lugnt några dagar extra i och med vaccinationen. Meeeeen så blev det inte. Igår när jag kom och red på Farina så hittade jag Sugar på tre ben i sin hage. Såg att han och hans kompis sprang en massa så vi tror att han slagit på sig eller vrickat sig. Han är lite halt, och även lite svullen i benet. Så idag efter att Krut fått nya skor var det bara att damma av Krut och sätta igång och träna igen💁🏼🙃🙃  Krut fick skrittjobba största delen av passet, och avslutade med lite jogg i rund och låg form bara. Krut får verkligen inte rätt förutsättningar för att göra en bra träning men jag hoppas vi får ut något bra av det ändå! 
Vår hovslagare skämtade och sa att vi borde låta Sugar gå i en 3x3m grushage med vadderade stolpar typ och just nu överväger vi det asså. Det kanske vore nåt, känns så nu iallafall. Även fast det nog inte är så farligt så är det ändå så tyspiskt Sugar och så tyspiskt rent allmänt. Det är alltid såhär. Vi sätter igång och får börja om från början, sen hinner vi rida honom ett litet tag och sen händer nåt som gör att träningen avstannar. Nu har han ju varit såååå fin dessutom. gaaahh, långbenta häst, varför måste du vara så drullig jämt?? 
 
Under tiden som Krut fick nya skor red jag Farina iallafall, så galet pigg att det nästan är okontrollerbart men också jättefin! Rider fortfarande i skritt och trav längs spåret bara och övar på övergångar och halter. Vi har dock stora problem med att sakta av eller stanna, och även när vi ska igång eftersom Farina leker rymdraket som ska på flygtur då ibland.😅😘🦄💨