Midsommar

Hoppas alla hade en trevlig midsommar! 🌸🍓☀️ (🌦☔️☃️?) 

Gällande Krut så har det känts mycket bättre senaste ridpassen och träningen! Ett ridpass hemma där vi verkligen fick jobba både jag och Krut största delen av passet, men mot slutet så lossnade det och jag hoppas att Krut också kände att det var bra. Han blev väldigt fin, men framför allt så kunde jag rida med så lätta hjälper, jag hade en härlig kontakt mellan bettet och min hand, han gick fram av sig själv och det kändes så lugnt och behagligt! Det är värt mer än nåt annat på Krut just för att han ska vilja jobba och tycka att det är kul och känns enkelt! 
Träningen i onsdags gick också bra! Det var så roligt att rida när han var så fin och gav sån härlig känsla! Mindre kul var att regnet vräkte ner under den timmen jag red så det var inte helt lätt att sitta i sadeln eller hålla i tyglarna 😉😂 

Farina har också varit fin! Jag gillar att rida hjärtat, för vi är så finstämda att jag bara behöver tänka så vet hon precis. Speciellt i galoppen. Så himla roligt och coolt! Jag hoppas vi kan lyckas ta med oss det in på banan nån gång! 

Sugar har joggats igång lite lätt nu. Han är fortfarande den som bortprioriteras om vi inte hinner alla. Men det gör nog inget, han kan ju knappast bli anklagad för att bli tagen för hårt och för tidigt. Han är mer en sån som behövt mycket tid. Han har iaf varit jättefin! Så rolig att jobba med! Han har lekande lätt för sig. Det vi måste jobba lite mer med är att han ska orka bära lite mer vikt på sina bakben så att kontakten och drivet framåt blir lite jämnare. Han orkar ännu inte riktigt, men det är inte så konstigt. 
(null)

(null)
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼

Kommentera här: