SOMMARLOV

SOMMARLOV!!!! WAAAHHH!!!😍😍 Nu har jag dock redan haft lov en hel vecka men tiden har sprungit förbi ändå! Har varit och hjälpt till på Eklunda mycket bl.a. 

Med krut har luften lite gått ur mig alltså, det känns verkligen som att vi ska ta oss upp för kvarntorpshögen på cykel i motvind typ . Samtidigt så vet jag ju hur fin han kommer att bli, så det är väl ändå drivkraften. Men så segt när man vill så himla mycket och han inte riktigt är på min linje än. Tränade i måndags och han blev fin mot slutet. Red även i tisdags och då var han bättre redan från början . 

Sugar har också börjat jogga igång efter lite ledigt. Han är ju helt underbar i jämförelse med en annan brun liten häst😉🐴  Sugar har varit fin! Nu jobbar vi med att stärka upp honom så han blir lika stark på båda sidorna, eftersom det var det Torunn såg på vetchecken. Nu så här i början har vi ridit mycket bommar, vi tänker att då får han ta i lika mycket med båd sidorna . 

Farina ska ridas igång nu när mamma kommer hem från jobbresan. Skulle ju ridit henne redan för en vecka sen, men då var hon lite tjock i ett ben. Vi har därför låtit henne vila några dagar extra. Det känns skönt att vi valde att inte tävla mer innan SM. Nu har vi tid att låta hennes vrickning antagligen läka ut och inte behöva stressa. Målet är ju att vi ska vara på topp i mitten av juli! Då kan vi se till att hon får återhämta sig istället för att rida en extra tävling "i onödan". Vi tror att det upplägget passar bäst på Farina! 🤩

Mamma är som sagt på jobb utomlands så jag har eget ansvar över djuren. Pappa finns ju också haha men det är inte så mycket att fixa nu så jag klarar det mesta själv 😝  hästarna har iaf fått vila nu när hon varit borta. Ogillar att rida själv, jag själv blir så osäker och tänker på allt som kan hända, vilket mina hästar känner så allt händer ju när jag är själv 🤣 håller mig därför på marken när ingen kan vara med! 

Nu ska jag ut och fixa hästarna för kvällen . 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Red kl 6 häromdan 
(null)

(null)
Hemeralds lillasyster Emmy Ek 😍
(null)
Massa söta föl på Eklunda nu som är där med sina mammor😍😍 
(null)

Kommentera här: