⭐️ till Sugar

Sugar var helt fantastiskt duktig idag på träningen! Redan innan träningen faktiskt, för det var en islandshäst innan. Han tycker de är lite konstiga, dessutom klapprar det ju så när de galopperar. Men idag brydde han sig inte något nämnvärt, han har nog vant sig nu eftersom de ofta tränar innan mig. 

Exakt hela träningen var han fin. Det märks att han blivit starkare senaste tiden. Han orkar bära sig väldigt bra nu och är alltid fin i formen. Han har lång hals och förut blev det lätt lite framvikt på hela honom pga den, men nu har han stärkts och är mer som en räserbåt nu! Mycket mer uphill i både traven och galoppen. Övergångarna gör han klockrent och skänkelvikningarna likaså! 

Tror verkligen att vi lyckats tajma rätt med Sugar och Knut, träning och vila nu! Sugar har ju då fått träna varje vecka nu under en månad ungefär, och Knut har fått vila från träning och hårt arbete. För Knuts del var det verkligen välbehövligt med vila, han har jobbat på otroligt bra hela hösten och jag märkte på slutet att han var riktigt trött i kroppen. Sugar har ju istället missat väldigt mycket pga div skador. Därför har det passat väldigt bra att låta Sugar träna på lite under några veckor nu för att kompensera upp och ta igen det vi missat. Nu har Sugar varit riktgt fin flera träningar i rad och det är dags för Krut att röra på tjocka magen igen, så nu blir det ett skifte😉 nu får Knut träna istället🐴💪🏼 och Sugar får vila från träning och smälta allt nytt han lärt sig🤓  (null)

(null)


Kommentera här: