Hemresa

(null)

(null)

(null)

Nu sitter vi på bussen på väg hem från Danmark. (Danmark är världens segaste land att åka igenom, för det känns ju som att det är ett väldigt litet land men vi åker och åker och kommer ALDRIG fram känns det som 😆😆) 

Idag var det en ganska lång dag inne på tävlingarna. Vi var där redan vid 9 imorse då hoppningen började då. Det har tyvärr varit ganska låg nivå över lag på tävlingarna. Så varken hoppningen eller amatör-dressyren var särskilt mycket mer än tidsfördriv tyvärr. Efter en lång väntan började WC-küren som var såå bra! Helt klart värt väntan! Alla ekipagen var mycket bättre än i GPn igår och hade så fina kürer. 

De fem sista i klassen var de roligaste, alltså topp 5 även i resultatlistan. Tinne gjorde en jättefin ritt! Sen kom Helen, som kanske inte gjorde sin bästa ritt men har ju en grymt hög nivå trots det. Sist kom Daniel och Zack, som hade en del missar igår. Idag gjorde de ett nästintill prickfritt program som var så bra! Wow! De fick nästan 84% 🤩😱😍 Gåshud på den!!! Så fantastiskt det borde varit att få den revanschen och få vinna på hemmaplan 🇩🇰🏆👑🐴 

För att sammanfatta så har detta varit en jätterolig, lärorik helg där vi fått lära känna nya härliga hästmänniskor, sett både Helgstrands och Blue Hors anläggningar och se WC-dressyren också! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera här: