Veckan som varit

Idag är det 1 oktober😱 tiden går ju så himla snabbt! Det som är lite tråkigt är att det blir så mörkt snabbt på kvällarna😬 

Förra veckan var iallafall en jättebra vecka! Krut gjorde den verkligen till den bästa veckan på längre för han har jobbat så fint och varit så duktig! Både när jag ridit själv och tränat. 
Igår fick han en välförtjänt tur ut i skogen🤗 
Sugar skrittades igår för första gången på drygt en vecka. Såret är ännu inte helt läkt och han har dessutom fått mugg i karleden av bandaget han hade i början. Men han är så himla uttråkad av att bara gå i hagen. Han blir verkligen så jobbig i hanteringen haha..
Så vi tänkte börja skritta honom nu , så han får nån typ av stimulans iallafall. Han är iallafall världens snällaste för trots att han bara är 5 år och vilat i stort sett helt senaste 3 v så är det bara att hoppa upp och skritta iväg 😘 (*peppar peppar😂✊🏼*)
Farina är också fin! Men väldigt pigg😆🐎 ska klippa henne, hon är så lurvig nu och blir svett fort. Då får hon lite panik för hon tycker det är äckligt att bli svett, och då blir hon väldigt pigg . När hon inte blir svett på samma sätt brukar hon faktiskt bli lugnare 💇🏼‍♀️👸🏼🦄💖 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: