2 år med Krut

Idag firar jag och Krut 2 år ihop! Glömmer aldrig när Carina kom till oss med honom för två år sen. Snöstorm och typ -15’, och ur transporten klev en lurvig och fet förväxt Shetlandsponny😂 Sen fick han springa lös i ridhuset men då ville han bara äta av julgranen som stod i ena hörnet och när jag red fick jag honom knappt att galoppera. Men eftersom vi fick chansen att låna honom ett tag tog vi ju självklart med honom hem. Han var ju dessutom den sötaste häst jag nånsin sett 😘 Sen har han blivit kvar, vi alla gillar Krut jättemycket även fast han inte alltid varit så enkel i ridningen. 
Många tror ju att han är lika gullig till sättet som han ser ut, fast sååå är inte inte alltid😉 han har en räv bakom varje öra och försöker vissa dar till varje pris att slippa jobba. 😆😆 
Han tycker heller inte om kraftfoder, men däremot älskar han hö. Han är rädd för småfåglar och katter, samtidigt som man skulle kunna släppa en bomb bredvid honom när han står och äter hö utan att han skulle reagera. Det bästa han vet är att vara ute i skogen och galoppera och när man får skänkeln för långt bak piper han till och sparkar bakut. I hagen står han under ett träd precis som Ferdinand, där han har utkik över hela hagen, och alla hus runt om kring. Sist men inte minst har han världens lurvigaste öron! 
Det är alltså omöjligt att inte tycka om Krut!😘
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera här: