Älska vädret! Imorgon träning :D

Hej allihopa! Nu är det äntligen helg, vädret är på topp och imorgon är det träning för Helene, så taggad! Det är första gången för iår som det är träning hemma hos henne vilket ska bli extra roligt. Jag ska ta med kameran så kan mamma ta lite kort när jag rider :) 

Idag började jag med att följa med pappa till bygghandeln. Kände mig som om jag var vilse i djungeln typ haha! Aja, han köpte en glass till mig så jag var nöjd ;) 
Sen gick jag och mamma ut för att fixa om lite staket i hagen. Vi gjorde så Tommen och Lillen får en extra ruta att äta på! Tjock-Farina fick också lite utökning av hagen, dock inte lika mycket som de andra ;) 
Imorgon ska vi fortsätta flytta om staketen oså! 

Vi var inte klara för än vid 8 så det blev verkligen ett sent ridpass. Men Farina kändes lika bra för det, jag red mest igenom henne innan imorgon. Lite sidvärts, lite skolor, lite övergångar. 
Bjuder på lite bilder från idag :) Morgontrött

Tjenare tjenare! Jag ligger här och drar mig i sängen samtidigt som jag gör allt för att inte ögonen ska slå igen. Riktigt trött är jag, skönt med kortvecka i skolan. 

Igår red jag Farina, först på banan en stund och sen ut och jogga henne efter vägen. Jag red mest på banan för att när jag sen rider ut är hon mycket snällare, annars vill hon gärna prova att vända hem. Men igår var hon jättesnäll och jättefin så jag är jättenöjd ;) 
"Sista" lovdagen

Hej på er! Hoppas ni inte smält bort i sommarvärmen haha! Idag har det varit riktigt varmt, till och med jag som är blekfis året om har nog fått lite färg ;) 

Farina har ju fått tagit det rätt lugnt sen tandläkaren var här då hon fick lite lugnade och sen var det påsk och allt. Idag hade jag tänkt rids igång henne lite lätt, men fick en släng magsjuka eller nåt inatt så jag valde att ge min feta (;)) ponny en dag till med lite lugnt. Jag har mått bra hela dagen men har ändå valt att ta det lite lugnt. Idag var det städdag och medlemsmöte på örsta men städningen slapp jag ;) kände mig bra och det var ute så pappa skjutsade ner mig. Det var mest info som kan vara bra att veta.

Nu ikväll lasttränade vi Sugar. Han var inte alls glad i det sist vi gjorde det och idag var han hur cool som helst, det tog en stund sen stog han där inne och ville inte gå ut haha! Både jag och mamma blev jätteimponerade av honom :D

Så imorgon måste jag vara hemma också, inte mig emot ;)