Go'kväll

Känns bra att krypa ner under 3 lager med täcken och sova nu, dels är det ju fredag vilket betyder helg. 😉 sen bjöd surprice på en riktig toppenträning i kylan för Heléne och nu står alla våra hästar med massa tjocka täcken och boxarna är fulla med nya fin halm så de ska nog inte frysa. Då känns det bra så nu ska jag sova! Godnatt 😴

Slut på jullovet

Igår började skolan. Blandade känslor där ;) det som tar emot är nog när jag går till bussen i kylan och mörkret och hinner tänka på massa grejer som får en att bara vilja vända hem igen. Typ att få sovmorgon, finns inget bättre ju ;) 
Annars är det helt okej, gillar att komma in i rutinerna igen! Dessutom går jag nu min absolut sista termin i grundskolan, nu väntar en ganska hektiskt vår med gymnasieval, nationella prov och viktiga slutbetyg men jag tror jag fixar't galant! ;) 

Hästarnas träning rullar på! Vissa pass går bättre än andra och vissa går sämre, men i det stora hela känns det som det går framåt! :D 


Dålig dag

Farina hade inte sin bästa dag i fredags tror jag... Jag tränade för Heléne och hon visade inte sin bästa sida. Som tur är vet Heléne att min ponny har mycket humör så hon kunde hjälpa mig bra. Farina var lite stel i högersidan så det var då utbrotten kom och då reste hon sig och slängde sig till vänster. Häromdagen var hon ett litet monster så jag kände mig inte osäker så jag kunde ganska snabbt ta ner henne till jorden igen. Mot slutet släppte hon efter och gick av egen maskin och då kändes det mycket bättre.