träning

Om en liten stund ska jag gå ut i stallet och börja förbereda för dagens träning. Det är Surprice som ska med på träningen idag. Jag har ju inte hunnit rida honom mer än igår och förrgår eftersom vi var på semestern och jag har inte riktigt fått igenom honom ens i uppvärmningen har jag tyckt i alla fall. Han trycker upp sig i formen och sänker ryggen. När han är lösgjord hamnar han nästan av sig själv i en rund och låg form. Så idag hoppas jag att vi startar upp lite mjukt med fokus på lösgjordheten  ;) kameran hänger med så hoppas vi på regnfritt när jag rider!
 
Juste, hahah feta Farina... Våran el i hagen är väldigt svag just nu, jag och mamma behöver inte stänga av den när vi flyttar om staketet och då har ändå pappa och grannen mätt så det är ström på. I alla fall så har vi i Farina och Tommens hage bara haft en tråd på vissa ställen, dom två är ju PRO-paret som mest sover hela dagarna typ, men min lilla ponny har ju kommit på att det inte är någon ström i så hon går rakt under tråden och kommer in i hagen med MASSOR med gräs som vi sparat hela sommaren, och som dessutom är tråd i tråd med Surprice's hage. Farina är en väldigt lättfödd ponny så ni kan ju gissa hur hon ser ut. Man hör när hon rymt från sin hage för då piper hon när hon nosar på Surprice. haha tjockponny..
Hon behöver absolut ingen mat alls just nu, medans Tommen kan äta hur mycket som helst. Så imorse satte vi upp två trådar där det bara varit en annars och så fick Tommen gå i den hagen med massa gräs. Min ponny blev helt bestört när hon insåg att 1. Tommen går i en annan hage. 2. Tommen får mer mat än Farina.  Så medans vi fortfarande var kvar i hagen försökte hon gå rakt igenom staketet. Det är ju lite läskigt eftersom hon kommer trassla in sig så då fick vi släppa tillbaka Tommen till den hagen med mindre gräs i igen. Vi ska gå över hela hagen och se var strömmen inte kommer fram och sen kan Farina få gå på tråden hur många gånger hon vill, när det är lite mer kräm i alltså..
 
Nu ska jag äta lunch så hörs vi! :)
 

Aachen 2015 european championships

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Aachen. Det ska bli så himla roligt!
Vi kommer åka ner så vi är där på tisdag eftermiddag och kan bo in oss där vi ska bo och så drar tävlingarna igång på onsdagen. Det är bara kval onsdag och torsdag, det är så många ryttare så det är uppdelat så halva startfältet rider på onsdagen och resten på torsdagen. Efter onsdag och torsdagens kval delas lagmedaljerna ut. På fredagen är det GP special oh då går inte alla vidare, det borde vara ungefär halva startfältet tror jag, och efter specialen så går bara de absolut bästa vidare till Kür finalen på söndagen.
 
Lördagen är det inget, en vilodag för alla typ, så då har vi tänkt att turista lite i Tyskland. Vad vi gör har vi dock inte bestämt än ;)
 
Och bäst av allt nästan, är den ENORMA mässan!! Folk som varit där har sagt att den är stor, och alltså, Falsterbos mässa kan liksom slänga sig i väggen typ. Jag har sagt till mina medresenärer att packa snålt på ditvägen för att vi ska få plats med all shopping när vi ska hem ;)
 

dagen idag

Igår var ju nästan en extradag hemma eftersom vi skulle ha kommit hem igår kväll egentligen ;) Vi hann med mycket som inte hunnits med innan. Vi har ju fått bära ut precis allt från stallet när vi skulle tvätta och sanera stallet.  Själva stallet är fortfarande rätt tomt eftersom alla grejer också måste tvättas/desinficeras innan det får komma in igen gäller det att ta sig tiden och få det gjort haha! Jag tänkte börja lite smått idag. Och såklart, fortsätta tvätta allt (schabrak, benskydd, lindor, paddar osv...) på 60 grader.
Så det är det jag ska göra idag, och sen ska jag rida också ju ;)