Nya dojjor för Farina

Idag var första dagen på farinas lilla semester! Hon fick gå i hagen med lite mer gräs i hela dagen, annars har hon gått i en hage där det knappt växer något och så har hon fått gått korta stunder på mer gräs. 
Hovslagaren kom idag också. Farina fick nya skor runt om och hon skötte sig jättebra. Hon är väldigt snäll att sko, väldigt skönt faktiskt. 
Farina hade förrförra gången hovslagaren var här, en liten hålvägg (?) i hoven. Det var inte så mycket och det hade försvunnit till förra gången hon var här. Men idag hade det kommit tillbaka så nu skar hovslagaren bort lite, så det är som ett hål typ. Så vi ska gröpa ur allt löst hovmaterial i några dagar, så hoppas vi att det blir bättre :) 
Farina är inte öm eller halt, utan det är mest ett skönhetsfel just nu haha! Tur att vi bara ska rida hemma typ hels sommaren då ;) 
Taggad!!

Efter en sån här ritt idag där det kändes bättre än vad poängen visade, är det bara att ladda om ju! 
Farina ska få ta det lungt nu ett tag, nu först några dagar helt vila, sen ska vi ut i skogen bara, men jag känner mig så laddad och motiverad att sitta och nöta och traggla hela sommaren på liksom. Sånt tycker jag är jättekul faktsikt :D:(

Farina var såå fin, tyvärr blev det några
missar men tyckte ändå överlag att ritten var värd lite mer :( 
Men jag är jättenöjd får jag fick mer tryck i traven och det har jag jobbat
 med jättemycket :D