Vilken helg!

Igår på träningen för HW bestämde vi att först tömköra Krut en liten stund. Sen skulle jag hoppa upp och rida. Han blir så fin på töm, blir både kvick och aktiv i bakbenen. Vi ville testa ifall det skulle vara till en hjälp när jag satt upp sen. Så vi tömkörde först, där han var jättefin! Sen hoppade jag upp och red. Han var så fin!!😍 Han tänkte framåt, var aktiv bak, fin i formen.... Knut, wow alltså 🤩😍
Så himla roligt verkligen, han var så fin! Vilken boost! 

Vinst i lördags och en riktig aha-upplevelse igår! Inte dåligt! 
Idag är jag LEDIG🙏🏼 höstlov hela veckan. Idag ska alla hästarna aktiveras på olika sätt, jag ska städa sadelkammaren och pyssla med lite annat också. Tänkte gå ut nu direkt, man får ju passa på när det är ljust ute. Vi höres! 

(null)
Försökte ta en bild på krut innan träningen igår..😝 

Klubbmästare!

Idag vann Krut och jag KM för RKK! 🥇🏆 Jätteglad! Vi fick 73%, faktiskt högst procent av alla. Det trodde jag verkligen inte imorse. 
Målet idag var att Krut skulle vara positivt och tänka framåt. Han var fin på framridningen, och det höll i sig även inne på banan tyckte jag. Vågade inte riktigt sätta det tryck i honom som jag skulle kunnat, men ville hellre att han skulle känna att det är enkelt och roligt att tävla än hitta på bus. 
Efteråt var jag väldigt nöjd och glad över att Krut gjorde en så bra prestation, och när jag fick resultatet blev vi ännu gladare och nöjdare bara 🤩😘 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Antares Signature SÄLJES

Nu säljer vi vår Antares Signature-sadel. Säljes endast då den inte passar nån av hästarna längre. 

17", vid bomvidd. Svart, enkelkåpa, bred kanal. Väldigt fint skick! Köpt ny 2015, sen dess välskött och omvårdad. Inga större förslitningar mer än det som normalt blir vid användning. 
Den är dessutom väldigt skön. Något kortare kåpor. 
Pris 18.000kr. 
Maila mig på Wilma.martinsson@live.se eller skicka ett pm på Facebook om ni är intresserade 😀 
Nysmörjd på bilderna, därav lite fläckig. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)