Fölis

Har ni sett den här godingen då! Det är vår lilla fölis som  föddes imorse. Så himla söt verkligen! 😘💞

En liten fuxhingst e. Hemerald - Biggles - Imperator💫 Uppfödare är mamma😘😘 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Midsommar

Hoppas alla hade en trevlig midsommar! 🌸🍓☀️ (🌦☔️☃️?) 

Gällande Krut så har det känts mycket bättre senaste ridpassen och träningen! Ett ridpass hemma där vi verkligen fick jobba både jag och Krut största delen av passet, men mot slutet så lossnade det och jag hoppas att Krut också kände att det var bra. Han blev väldigt fin, men framför allt så kunde jag rida med så lätta hjälper, jag hade en härlig kontakt mellan bettet och min hand, han gick fram av sig själv och det kändes så lugnt och behagligt! Det är värt mer än nåt annat på Krut just för att han ska vilja jobba och tycka att det är kul och känns enkelt! 
Träningen i onsdags gick också bra! Det var så roligt att rida när han var så fin och gav sån härlig känsla! Mindre kul var att regnet vräkte ner under den timmen jag red så det var inte helt lätt att sitta i sadeln eller hålla i tyglarna 😉😂 

Farina har också varit fin! Jag gillar att rida hjärtat, för vi är så finstämda att jag bara behöver tänka så vet hon precis. Speciellt i galoppen. Så himla roligt och coolt! Jag hoppas vi kan lyckas ta med oss det in på banan nån gång! 

Sugar har joggats igång lite lätt nu. Han är fortfarande den som bortprioriteras om vi inte hinner alla. Men det gör nog inget, han kan ju knappast bli anklagad för att bli tagen för hårt och för tidigt. Han är mer en sån som behövt mycket tid. Han har iaf varit jättefin! Så rolig att jobba med! Han har lekande lätt för sig. Det vi måste jobba lite mer med är att han ska orka bära lite mer vikt på sina bakben så att kontakten och drivet framåt blir lite jämnare. Han orkar ännu inte riktigt, men det är inte så konstigt. 
(null)

(null)
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼

SOMMARLOV

SOMMARLOV!!!! WAAAHHH!!!😍😍 Nu har jag dock redan haft lov en hel vecka men tiden har sprungit förbi ändå! Har varit och hjälpt till på Eklunda mycket bl.a. 

Med krut har luften lite gått ur mig alltså, det känns verkligen som att vi ska ta oss upp för kvarntorpshögen på cykel i motvind typ . Samtidigt så vet jag ju hur fin han kommer att bli, så det är väl ändå drivkraften. Men så segt när man vill så himla mycket och han inte riktigt är på min linje än. Tränade i måndags och han blev fin mot slutet. Red även i tisdags och då var han bättre redan från början . 

Sugar har också börjat jogga igång efter lite ledigt. Han är ju helt underbar i jämförelse med en annan brun liten häst😉🐴  Sugar har varit fin! Nu jobbar vi med att stärka upp honom så han blir lika stark på båda sidorna, eftersom det var det Torunn såg på vetchecken. Nu så här i början har vi ridit mycket bommar, vi tänker att då får han ta i lika mycket med båd sidorna . 

Farina ska ridas igång nu när mamma kommer hem från jobbresan. Skulle ju ridit henne redan för en vecka sen, men då var hon lite tjock i ett ben. Vi har därför låtit henne vila några dagar extra. Det känns skönt att vi valde att inte tävla mer innan SM. Nu har vi tid att låta hennes vrickning antagligen läka ut och inte behöva stressa. Målet är ju att vi ska vara på topp i mitten av juli! Då kan vi se till att hon får återhämta sig istället för att rida en extra tävling "i onödan". Vi tror att det upplägget passar bäst på Farina! 🤩

Mamma är som sagt på jobb utomlands så jag har eget ansvar över djuren. Pappa finns ju också haha men det är inte så mycket att fixa nu så jag klarar det mesta själv 😝  hästarna har iaf fått vila nu när hon varit borta. Ogillar att rida själv, jag själv blir så osäker och tänker på allt som kan hända, vilket mina hästar känner så allt händer ju när jag är själv 🤣 håller mig därför på marken när ingen kan vara med! 

Nu ska jag ut och fixa hästarna för kvällen . 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Red kl 6 häromdan 
(null)

(null)
Hemeralds lillasyster Emmy Ek 😍
(null)
Massa söta föl på Eklunda nu som är där med sina mammor😍😍 
(null)