Shoppinglista


Så här ser shoppinglistan ut! Ett remontträns till Sugar är ett måste, det andra är mest behövliga nöjen 😉 schabrak med plats för mycket manke till surprice, och även benskydd och boots i storlek full. Sen vill jag ha någon snygg tröja att rida i också. Och sist men inte minst, spontanfynd! :D 

Torsdag morgon

Morsning korsning! Idag väntar en lugn skoldag, vi har sovmorgon till 9 och då ska vi lyssna på föreläsningar inför gymnasiet sen väntar två lektioner efter lunch bara. Imorgon åker vi till SIHS!! 

Hela den här veckan har varit lite off på hästfronten, i måndags fick de laser. Surprice fick grönt ljus, superfin i både ryggen och höger bak där han varit lite stel! Verkar som om att sadelbytet vi gjorde för ett tag sen har gjort susen... 
Farina var väldigt stel fram i bogen, ingen nyhet för hon brukar bli stel där. I våras när hon fick laser varannan vecka under en tid blev hon jättefin men under sommaren med ringorm och höstens hektiska schema har vi inte kunnat hitta nån dag att ta hit henne så Farre skulle få laser. Nu börjar vi på en ny "kur", hon kommer igen om någon vecka och ger Farina laser! 

Farina har därför fått vila hela veckan. Surprice gick ett lösgörande pass i tisdags och Farina vilade då med. Igår vilade båda, jag och mamma var på öppet hus på ett gymnasium jag vill gå på. Idag hoppas jag att ridbanan tinat så det går att rida där :)


V. 48!

Måndag igen. Veckorna går snabbt nu! 
Idag väntar en ovanligt lugn måndag. I skrivande stund får mina hästar lite laserbehandling i ev ömma muskler och jag väntar på uppdatering från mamma hur det går. Antingen ska de vila resten av dagen så i eftermiddag ska jag bara fixa stallet. Vi ska eventuellt åka till ridhuset med Sugar! 

Längtar för övrigt till helgen, då är det SIHS!