Fullt ös medvetslös!!!!

Alltså herregud, senaste veckorna har det varit fullt ös medvetslös! Det har varit treårstest med Sugar, som fick bra. Han växer så det knakar vilket gör att han hamnar i framvikt i dagens läge, men domarna var säkra på att han kommer bli riktig fin när han växt ikapp sig själv. Han fick 7 på allt förutom typen, huvud-hals-bål och skritten som han fick 8 på! Vi är jättenöjda!
Dagen efter debuterade jag och Surprice msvB4 på 66.9% och en 2:a plats. Han börjar bli taggad på tävling så jag red på säkerhet denna gång, eftersom det var lag ville jag inte sabba något. Domarn tyckte om det hon såg men önskade mer nyanser i det hela. Jag håller mer till 100% men är ändå jättenöjd! Det var ju också div 1 och eftersom jag är junior fick jag koeff 1.05 vilket gjorde att vi fick 70% i laget. Laget slutade 3:a!! Första gången rkk har div 1 lag i dressyr tror jag!!!

Hela förra veckan var jag på örsta på kvällarna och förberedde inför vår nationella ponnydressyr. Det har varit sena kvällar och tidiga mornar om man säger så, men det har varit så värt det för vi fick massor med beröm! Det är så roligt, alla var jättenöjda. Som grädde på moset kvalade jag och Farina till SM! Waaaahhh kan inte fatta det, Farina som varit helt knäpp och jag varit livrädd för henne. Nu är vi kvalade till SM. Vi fick 65.8% ena dagen och 65.2% andra dagen. Dock har hon varit ganska seg, men nästan inga missar vilket man tjänar poäng på. Nu hoppas vi att kvalen räcker så v får åka till dagstorp. Vore superkul!!

Och nu har vi precis haft revy på skolan. Alla 9:or på skolan har jobbat hela våren med den och den blev jättebra. Imorgon ska jag lämna in sista engelskauppgiften innan jag är helt klar i grundskolan. Känns så bra! Då kan jag fokusera enbart på junior-SM 3-6/6! :D  

kvalad till junior-SM!

Det var längesen jag skrev här. Jag och Surprice har haft lite otur senaste tävlingarna.  Det har inte varit så kul. Det stora målet för detta året har ju hela tiden varit junior-SM och det kändes långt borta ett tag. I helgen, i Hammarö var det sista chansen att sätta sista kvalet. Helene var med i fredags och då var Surprice jättefin. Tyvärr några missar som drog ner det så då hamnade vi på 64%. Så det var väldigt jobbigt att veta det till lördagens start att jag behövde sätta en ritt utan missar och allt. Var ändå ganska lugn på morgonen. På banan fick vi till en ritt utan missar. Jag tyckte vi tappade lite tryck i traven men jag tror vi tjänade poäng på jämnheten den gången. Efteråt vågade jag dock inte hoppas på för mycket utan räknade med att hamna under 65% för att inte bli besviken när resultatet kom. Sen hör jag hejarklacken (mamma, Surprice ägares syrra och några till) bara vråla bakom mig. Då fattar jag att det gick bra ;) 65.8% och en 4:e plats. Även fast vi inte har de högsta kvalprocenten eller räknar med medalj så är vi så glada att jag kvalade så vi får åka till Strömholm och samla på oss rutin och erfarenhet! Det ska bli superkul!
Igår var Farina på tävling i värmen. Det var sjukt varmt och banorna dammade ordentligt. Farina kämpade på bra, vi misstänkte dock brunst pga hennes beteende. Hon började skvätta lite då och då och sen somnade hon så fort vi stog still. Hon orkar inte jobba i bakifrån när brunsten är på ingång vilket var det som saknades igår. 61% i båda klasserna. Bryt ihop och kom igen ;)