näst sista dagen 2014

NU ÄR DET PUSGRADER!! Hur glad som helst för det! Hoppas det är plusgrader fler dagar så snön och all is försvinner.
Haha känns som jag bara skriver om vädret ;)
 
Idag tänkte jag och mamma vara effektiva på förmiddagen men båda somnade om och vakande en timma senare. Så vi fick stressa lite mer men det gick ändå bra. Vi hann både släppa ut hästarna (och ge dom mat ;)), mocka och fixa stallet och rida ut på Farina och Surprice så vi var klara vid lunch. Då gick vi in och åt lite lunch och sen gjorde vi oss iordning och åkte och handlade lite. Vi åkte till granngården och sen storhandlade vi mat till imorgon.
Ikväll är grabbarna i familjen på hockey så mamma bjöd hit en kompis till oss så vi har lite tjejkväll. Fast jag tycker det är roligare att sitta och titta på OS-krönikan, får fortfarande rysningar från charlotte kallas spurt i stafetten!
 
Våran ridtur förresten, alltså vilken onödig ridtur haha! Den hästen som gick först stannade och vägrade gå, då gick den andra förbi och stannade typ 5m senare. Och så höll det på haha! Trava gick ännu sämre så vi tröttnade och vände efter 20 min kanske. Imorgon rider vi ut igen troligtvis, beroende på om det är några puckon som skjuter massa raketer...
 

Kommentera här: