lyckad tävlingshelg!

RKK har arrangerat årets sista tävling i helgen. Nationell ponnydressyr med de bästa ekipagen i Sverige på plats hos oss. Det har varit fantastiskt roligt att skriva med domarna. Så fina ponnyer och duktiga ryttare. Dessutom har vi fått massor med beröm för våra tävlingar ännu en gång, vilket är så himla roligt. Det får oss att vilja arrangera tävlingar nästa år igen även fast det är väldigt mycket arbete innan en tävling. 
 
Nu är jag så inspirerad efter att ha sett alla duktiga ekipage. Tyvärr har jag inte nån häst som är riktigt ridbar för tillfället..Sugars sår håller på att läka, han är inte halt men vi låter honom ändå få några dagar till. Han börjar dock bli väldigt rastlös och uttråkad nu 😆 Lilla Knut har inte mått så bra efter vaccinationen. Nu börjar han bli piggare och börjar bli bättre igen, men sen sprutan har han inte kunnat ta upp huvudet och har varit öm och svullen på halsen. Han har nästan slängt sig när vi försökt känna på halsen, och det värsta av allt; Han tappade aptiten😱 Då är det illa! Men han börjar bli bättre nu som tur är. 
Farina blev ju också vaccinerad så hon har fått tagit det lugnt i helgen hon med. Hon brukar alltid bli lite dålig av vaccinet, vissa gånger mer än andra men man märker att hon reagerar på det iallafall. Men denna gång har hon varit frisk som en nötkärna haha! 😆 Men de fick en sort som hon aldrig fått innan, så det kan helt enkelt vara så att hon inte "tål" den andra sorten hon fått tidigare. Krut har fått den här sorten innan han kom till oss och jag vet inte om han reagerat då. 
 
Idag tänkte jag iallafall rida på hjärtat i skogen, det tycker vi är roligt! 
Ungefär den höjden Krut haft huvudet på hela helgen , man ser även lite av svullnaden ..

Kommentera här: